Firma Hout en Staal op de VT wonen en design beurs - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
25Oct2024
Terugblik op de VT Wonen en Design beurs 2024

Terugblik op de VT Wonen en Design beurs 2024

Door: SabineReacties: 0

Onze week op de VT Wonen & Design Beurs 2024

De eerste week van Oktober stonden wij op de VT Wonen & Design Beurs in het Expo Greater Amsterdam, en wat hebben we een toffe week gehad! Als standhouder kregen we de kans om direct met interieurfans in gesprek te gaan en onze passie voor duurzame, ambachtelijke meubels te delen. We spraken met interieur professionals en consumenten maar ook het contact met mede standhouders hebben we als zeer waardevol ervaren.

 

Inspiratie & Trends

Dit jaar draaide het onder andere om duurzaamheid. Bezoekers waren veel op zoek naar duurzame materialen en tijdloze ontwerpen, precies waar wij voor staan. Toch merkten we ook interesse in gedurfde ontwerpen en statement pieces. Onze stand, ontworpen door Dutch Home Design en gemaakt door ons, gaf een mooi beeld van waar wij voor staan; maatwerk. We denken graag met je mee als je ideeën hebt die “outside the box” zijn.

 

Vakmanschap & Maatwerk

Het was geweldig om te zien hoeveel mensen enthousiast waren om meer te zien van ons vakmanschap. We vertellen dan ook met trots over onze eigen productie van Nederlandse bodem en dat alles voor de klant op maat gemaakt wordt. In onze stand was een Deens ovale eettafel te zien welke ons productie verhaal vertelde – van ruw hout tot een prachtig afgewerkt product. Daarbij kwam ook het stukje duurzaamheid weer terug door de briketten die op de eettafel lagen. Al ons zaagafval wordt namelijk gerecycled tot houtbriketten.

 

Terugblik

We kijken terug op een zeer geslaagde beurs waarin we niet alleen nieuwe klanten ontmoetten, maar ook volop zelf inspiratie en enthousiasme opdeden. Het was fantastisch om te zien dat de liefde voor vakmanschap en duurzaamheid leeft bij zoveel mensen.

Heb je ons gemist? Kom gerust langs in onze showroom in Ede!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.