Firma Hout & Staal - Maatwerk eettafels - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
26Sep2024
Maatwerk eettafel

Maatwerk eettafel

Door: SabineReacties: 0

Waarom maatwerk?

Bij Firma Hout en Staal gaat het om maar één ding: jouw perfecte tafel! Elke dag zijn we vol enthousiasme bezig om ons proces nóg beter te maken, zodat we jou maatwerk kunnen leveren van de bovenste plank. Geen standaard werk, maar unieke tafels, speciaal voor jou ontworpen en gemaakt.

We houden geen voorraad, want we gaan pas aan de slag zodra jij je bestelling plaatst. Met een paar simpele stappen ontwerp je jouw droomtafel: kies de vorm, het materiaal, het onderstel, de kleur en de afwerking van het blad. Het resultaat? Een tafel die niet alleen prachtig staat in je interieur, maar ook helemaal naar jouw smaak is.

Een unieke tafel

Misschien denk je: "Waarom niet gewoon werken met voorraad? Dat gaat toch sneller en makkelijker?" Maar dat is niet hoe wij het bij Firma Hout en Staal doen. Onze klanten willen geen standaard tafel die je overal tegenkomt; ze willen iets unieks en persoonlijks.

Iedereen heeft een ander beeld van de perfecte tafel. De één kiest voor een Deens ovale tafel van massief eiken, terwijl de ander liever gaat voor een organische vorm met een stoer stalen onderstel.

Door volledig maatwerk te leveren, kunnen we die dromen waarmaken zonder dat we je keuzes hoeven te beperken. Zo richten we ons volledig op jouw specifieke project en zorgen we ervoor dat jouw tafel precies wordt zoals jij het voor ogen hebt.

Gemaakt door ons, op maat voor jou.

Zodra jij jouw droomtafel hebt samengesteld, gaan onze vakmensen in onze eigen productiehal – die je trouwens vanuit de showroom in Ede kunt bewonderen – vol enthousiasme voor je aan de slag. Het tafelblad wordt precies op maat gezaagd en zorgvuldig geschuurd, terwijl het staal voor het onderstel met onze lasersnijder op maat wordt gesneden en daarna door onze lasser vakkundig in elkaar wordt gezet. Vervolgens krijgt het blad de perfecte kleur en wordt het onderstel gepoedercoat, zodat jouw tafel helemaal af is en kan stralen in je woonkamer.

En geen zorgen over lange levertijden! Omdat we alles zelf produceren, kunnen we je tafel meestal binnen 4 tot 6 weken leveren.

Bij Firma Hout en Staal geloven we dat meubels meer zijn dan zomaar gebruiksvoorwerpen – ze vertellen een verhaal. En het mooiste verhaal is dat van jou. Jij ontwerpt, wij maken het waar. Door ons, voor jou.

Klaar om je droomtafel te creëren? Met onze online configurator word jij de ontwerper en stel je in een paar klikken jouw perfecte tafel samen. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen of advies krijgen? Je bent van harte welkom in onze showroom!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.